Här kommer terminens sista veckobrev. Nu återstår bara två dagar i skolan innan eleverna får ett välförtjänt jullov.

Klassen har jobbat på bra den här veckan och vi har haft en lugn vecka. Tyvärr har många varit sjuka och jag hoppas att alla är på plats nästa vecka.

Den här veckan har vi fortsatt med vårt slit med tabellerna. Vi har nu jobbat klart kapitel 2 om multiplikation i matteboken och vi kommer ha  ett mattetest på måndag. Fortsätt gärna träna tabellerna under lovet då många inte har befäst dem än.

Vi har också avslutat vårt religionsarbete med de tre stora världsreligionerna. Klassen har arbetat på bra och varit engagerade. 🙂

Igår hade vi en pysselstund till allas glädje. En del gjorde julkort andra gjorde en liten mus i en tomteluva. Undertiden de pysslade spelade vi julmusik. 🎅🤶🧑‍🎄

Idag avslutade vi dagen med julfilm och lite chips.

Måndagen den 10 januari kl. 08:00 är alla elever välkomna till skolan igen men innan dess ska de ha ett härligt jullov.

Jag vill tacka er ALLA för en fin termin och ett mycket fint samarbete!

Önskar er ALLA en god jul och ett gott nytt år!!!!

Trevlig helg och fjärde advent!