Välkomna till 1C!

Välkomna till 1C måndagen den 15 augusti kl. 08:00. Vi ses utanför den röda dörren, som är dörren innan klassens gamla korridors dörr. Skoldagarna kommer vara mellan kl. 08:00-13:00. Nytt för i år är att eleverna kommer ha idrott en gång i veckan och musik. I början behöver inte eleverna duscha eller ha med sig ombyte men vill man redan nu träna på att byta om till lektionen går det givetvis bra. Vi meddelar när eleverna kan ta ed sig handduk.

Om man vill får man gärna ta med sig en frukt eller smörgås till skolan man kan även ha med sig en vattenflaska i väskan.

Haldor kommer vara den kanal jag/vi kommer använda oss av för att skicka ut information till er. Vi kommer ha kvar de bloggar som skolan har. I början kommer vi använda både bloggen och Haldor, http://guldklimparna.skattkarrsskolan.se/. Alla veckobrev och övrig information kommer ligga på Haldor om vi väljer att använda bloggen i framtiden så kommer det vara elevernas kanal till er. Där kommer de kunna visa vad vi jobbar och gör i skolan. Vi på Skattkärrsskolan är helt nya med Haldor och hoppas ni har överseende med det. Tack på förhand!

Eleverna har med sig en mapp hem med lite papper i, de papper som ska fyllas i vill vi att ni skickar tillbaka till skolan ifyllda. Jag länkar även välkomstbrevet här i Haldor.

Logga in på IST – Karlstad kommun för att se om du har rätt kontaktuppgifter. Gå in på:

https://svara.ist.se/

Varma hälsningar

Anna och Ulrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*