Info och delar av veckobrev 34

Hej alla!
Jag vill påminna er om att i stort sett all info som skolan kommer skicka ut kommer komma via Haldor. Har ni inte gått ut på Haldor så gör det. Du kan nå Haldor via en app eller via nätet.
Under hela nästa vecka (v.35-36) kommer alla ingångar på den sidan av skolan som klassen går in vara avstängda då de ska asfaltera. Klassen kommer gå in på andra sidan av huset. Vi går in genom den gula dörren, där förskoleklass A och B går in.
På torsdag kommer vi ha en utedag med tema värdegrund. Vi kommer även jobba matte och svenska ute. Vill man får man gärna ta med sig en liten matsäck. Till lunch grillar vi hamburgare. Kläder efter väder då vi kommer vara ute nästan hela dagen.
Jag vill påminna er att gå in och boka samtalstid på Haldor, många har gjort det men inte alla. 🙂 Jag kommer skicka hem ett papper med lite frågor som jag vill att ni fyller i tillsammans med ert barn och tar med tillbaka till skolan till samtalet alt är att ni skickar med lappen till skolan så tar jag hand om den tills vi ses. 🙂
Önskar er alla en fin helg!